Kontakta din lokala specialist inom IMD system i Dalarna

Kontakta din lokala specialist inom IMD system i Dalarna

Vill du veta mer om fördelarna med ett IMD system, eller vill du anlita oss för att ta hand om installationen? Fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig!

Hybrida E-Mobility AB är din lokala expert på IMD system i Dalarna. Vi har installerat IMD system i allt från Falun till Borlänge och finns alltid till hands för dig som är intresserad av att höra mer om hur just din fastighet eller BRF och era boende kan dra nytta av denna lösning.
 
Hos oss arbetar en professionell personalstyrka med gedigen kompetens inom branschen och som genomför installationen enligt konstens alla regler med hjälp av vår samarbetspartner Home Solutions – Sveriges största leverantör av IMD system!

Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer om oss och våra tjänster

Kontakta oss för allt som rör IMD system

Vill du ta hjälp av oss för att installera ett IMD system i Dalarna? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret så återkopplar vi med en offert inom kort! 

För oss på Hybrida E-mobility betyder fina kundrecensioner mycket!

Vi arbetar alltid för att leverera resultat som du som beställare blir nöjd med. Därför visar vi stolt upp de fina kundrecensioner vi har fått. Nu ser vi fram emot att få göra dig lika nöjd!
R
Vi är grymt nöjda med installationen! Såväl det estetiska som tidsramen och kommunikationen under arbetet. Vi gjorde några justeringar under arbetet som utfördes med lyhördhet och snabbhet. Helheten har varit att det känts tryggt och proffsigt!
Ronnie Lystedt
A
Professionellt bemötande och professionellt utfört jobb. Snabba svar och pålitliga.
Admir Paratusic
M
Hybrida E-Mobility har redan från första kontakt sett till att leverera, hela vägen från anbud till accept har kommunikationen varit rak och tydlig, vi vet vad vi betalar för och när vi får det, samt att servicen efter leverans varit mer än vi kunnat förvänta oss.
Marcus